Αιφνιδιαστική παραίτηση με… αιχμές του Χρήστου Μαλαδένη από τον πάγκο του ΑΟΞ

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟΞ υπέβαλε ο Χρήστος Μαλαδενης. Ο Μαλαδένης αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζε από την αναμέτρηση τη Κυριακής με την Ασπίδα Ξάνθης, όπως και σειρά παικτών «για διάφορους λόγους», όπως σημείωνε η σχετική ανακοινωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε σειρά ζητημάτων και παρα την σχεδόν αποθεωτική αναφορά στο πρόσωπό του στην πρόσφατη γενική συνέλευση από μέλος της διοίκησης, τα προβλήματα αυτά δεν λύθηκαν με τον ίδιο τον Μαλαδένη να λαμβανει την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο έχοντας αναφορικά με τα αγωνιστικά την ομάδα στην πρώτη θέση της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης, μόνο με νίκες και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αίσθηση προκαλεί ότι στην δήλωση που έκανε για την παραίτησή του, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει κάποιου είδους κρίση στην ομάδα και εκφράζει ευχαριστίες προς παίκτες και συνολικ΄τον σύλλογο του ΑΟΞ, δεν κάνει όμως καμία αναφορά στην διοικηση.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μαλαδένη δήλωσε στο SportsAddict: “Μετά από κάποια πράγματα που έγιναν, για τα οποία δεν θέλω να τοποθετηθώ τώρα, πήρα μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από τη θέση του προπονητή του αγαπημένου μου ΑΟΞ. Μιας ομάδας που ανέλαβα το καλοκαίρι με μεγάλη χαρά, σε μία δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο και πιστεύω η πορεία ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, καθώς αποχωρώ με την ομάδα να έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο όπου είμαστε στην τετράδα. Η απόφαση μου αυτή δεν αλλάζει τα συναισθήματα μου για τον ΑΟΞ, ευχαριστώ στους παίκτες και όλους όσους ήταν πάντα κοντά σε μένα και φυσικά την ομάδα μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον σύλλογο που πάντα θα είναι στην καρδιά μου”.

Αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις της διοίκησης του ΑΟΞ και κυρίως αν με την τοποθέτηση αυτή θα εξηγηθεί στον κόσμο τι ακριβώς έχει συμβεί (αφού αφήνονται σαφή υποννούμενα από τον μέχρι πρότινος κόουτς) και φυσικα ποιος θα ειναι ο αντικαταστάτης του.