Επίδοση κάτω από 10 δευτερόλεπτα και συγκεκριμενα 9.78 σημείωσε η Αργυρώ Πετρίδη των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στους Αμπελοκηπους Θεσσαλονικης.

Η γεννημένη το 2010 αθλήτρια (δεν ειναι ακομα 14 ετων) πρώτευσε έτσι στην ηλικιακή της κατηγορια στο αγωνισμα των 60 μετρων με εμποδια και παραλληλα στην πεμπτη από τις επτα σειρές που διεξηχθησαν.

Δείχνει έτσι ότι πιθανά να αποτελέσει μια διαδοχη κατάσταση για την Νικολέτα Μαρία Αντωνιάδη (φωτο) που με τις εντυπωσιακές επιδοσεις της, αναδείχθηκε πολλάκις πανελληνιονίκης στα εμπόδια στις ηλικιακές κατηγορίες έχοντας σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ και επιτυγχάνοντας και διεθνείς επιτυχιες, ενω πλέον βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Μιτσιγκαν έχοντας πάρει υποτροφία.

Στην ίδια κουρσα η Βασιλικη Νικολιταν Καραπιπέρη του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης αναδειχθηκε τρίτη με 11.09. Νωρίτερα η Δανάη Λώλου επίσης του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης είχε τερματισει σε 10.02 εξσφαλιζοντας την 2η θέση στην σειρα της. Σε 10.30 τερμάτισε η Ελπιδα Μουρατίδου, επίσης του Ξανθιωτικου συλλόγου, καταλαμβανοντας την 2η θεση στη δικη της σειρά.