ΕΠΣ Έβρου: Ο Ορέστης ήταν ο νικητής επί του Σουφλίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Έπεσε η αυλαία της γ’ φάσης του Κυπέλλου με τον Ορέστη Ορεστιάδας να παίρνει τελευταίο εισιτήριο καθώς νίκησε με 2-0 τον Έβρο Σουφλίου.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σε μία από αυτές και συγκεκριμένα στο 14′ μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά ο τερματοφύλακας Σεϊτανίδης δεν κατάφερε να απομακρύνει μακριά και ο Κουντούρης έστειλε την μπάλα με δυνατό πλασέ ψηλά άουτ. Στη συνέχεια η ομάδα του Σουφλίου βγήκε στην κόντρα επίθεση με τον Κουντούρη να πραγματοποιεί όμορφο τάκλιν σταματώντας την προσπάθεια του επιθετικού της γηπεδούχου ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του προπονητή του Ορέστη, Νίκου Ουσταμπασίδη έκαναν την διαφορά από νωρίς. Στο 53′ Ο Λογαράς έκανε ένα όμορφο σουτ από τα 25 μέτρα το οποίο κατέληξε στο γάμα της εστίας και στα δίχτυα μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι παίκτες του Ορέστη Ορεστιάδας όσο περνούσαν τα λεπτά δημιουργούσαν όλο και περισσότερες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή μέχρι που στο 72′ ήρθε το 0-2. Ο Γκιντίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με την μπάλα να έρχεται στρωμένη στον Πασχαλιδη ο οποίος με προβολή έκανε το 0-2.

Στα υπόλοιπα δεκαοχτώ λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα της Ορεστιάδας απείλησε κυρίως με φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή και με μακρινά σουτ. Ένα από αυτά επιχείρησε ο Κούρτογλου στο 83′ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα του ντεμπούτο του νέου τερματοφύλακα της ομάδας Ναθαναηλίδη και η επιστροφή του Κούρτογλου στην βασική ενδεκάδα.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (νΊΚΟς Ουσταμπασίδης): Ναθηαναηλίδης, Κουντούρης (76′ Πεταλωτής), Γκιντίδης, Δημητριάδης (45′ Τσιεγγελίδης), Θάνος, Λογαράς, Παπαγιαννίδης (45′ Άγγος), Αντωνόπουλος (62′ Σπυρόπουλος), Τηλέγραφος (45′ Ανδρεάδης), Πασχαλίδης, Κούρτογλου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Ορέστη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Κιλκίς εναντίον του Π.Α.Ο.Κ Κρηστώνης.