ΕΠΣ Έβρου: Ενίσχυση στην επιθετική γραμμή με Παγωνίδη για τη Νίκη Απαλού

H Νίκη Απαλού ανακοίνωσε μία σημαντική προσθήκη, καθώς έκλεισε παίκτη για την επιθετική γραμμή, ο οποίος θα προσθέσει ποιότητα στο σύνολο.

Ο 31χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού έχει αγωνιστεί στον Έβρο Σουφλίου, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην Αλεξανδρούπολη FC. Επίσης έχει αγωνιστεί σε ΑΠΟΕΛ Κ21 στην Κύπρο, ΠΑΟ Φυλής και Ελευθερούπολη Ν. Ιωνίας στην ΕΠΣ Αθηνών. Στον Έβρο ακόμη αγωνίστηκε τρεις φορές στην Θράκη Φερών με την οποία είχε κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου το 2017-18, στον Ιπποκράτη και στον Άλεξ.

Με την ομάδα της Αστυνομίας Έβρου κατέκτησε τρεις φορές το πρωτάθλημα έχοντας δύο ως προπονητή τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Αλεξανδρούπολης FC Βασίλη Τσιομλεκίδη και το 2022 σήκωσε το τρόπαιο σαν αρχηγός της με προπονητή τον Γιώργο Πετκίδη. Την ίδια χρονιά έκανε και το ντεμπούτο του με γκολ στην Εθνική αστυνομίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ για την ομάδα μας με την απόκτηση του Επιθετικού Κυριακου Παγωνιδη από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης F.C.

Κυριακο σου ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ με το σήμα της Νίκης στο στήθος