Super League: Ο Μπετανκόρ στο ντεμπούτο του λύτρωσε τον Πάμπλο Γκαρσία από κάζο για το Χ του Πανσερραϊκού με την Κηφισιά

Ο Χεφτέ Μπετανκόρ έκανε ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον έριξε στο χορτάρι στο 62ο λεπτό και ο Ισπανός φορ σκόραρε στο 85ο λεπτό, με αποτέλεσμα να δίνει “απαντά” στο γκολ της Κηφισιάς με τον Μπιφούμα στο 40ο λεπτό και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Η Κηφισιά ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες (και καλύτερες τελικές), με τον Πανσερραϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή στιγμή βρήκαν το γκολ με τον Μπιφούμα να έχει εξαιρετική ατομική ενέργεια και σκάψιμο προ του Χόβαν.

Ο Πανσερραϊκός πίεσε σθεναρά μετά το 70ο λεπτό και βρήκε το γκολ στο 85ο λεπτό. Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπετανκόρ με το κεφάλι του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο φινάλε και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα οι πολλές αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν, καθώς ειδικά η Κηφισιά λαβώθηκε σε αυτό το ματς. Με αυτό τον βαθμό ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 15 βαθμούς και η Κηφισιά παρέμεινε στη 13η θέση με 12 βαθμούς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Πηλέας, Στάικος, Μορέιρα, Μούργος, Ουάρντα, Χατζηστραβός, Άλεξιτς.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Λαντρ, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Πέιος, Παπασάββας, Ίλιεφ, Μπιφούμα, Κλωναρίδης, Τεττέι.