Γ’ Εθνική: Επέστρεψε και επίσημα παρά τις… «σειρήνες» στον Άρη Αβάτου μετά την «περιπέτεια» του Πανθρακικού ο Δημήτρης Βαφειάδης

Μετά από ένα χρόνο στον Πανθρακικό όπου δεν πήρε τον χρόνο που περίμενε ο Δημήτρης Βαφειάδης επέστρεψε στον αγαπημένο του Άρη Αβάτου του Κώστα Μπεδρελή που από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο τον ήθελε στην ομάδα.

Ο «Βάφι» όπως τον φωνάζουν στις ομάδες του έχει παρά τα 20 του χρόνια πάνω από 60 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κυρίως με το Αβατο στην προηγούμενη τριετία του στην ομάδα, αλλά και με τον Ζυγό. Έχει αγωνιστεί ακόμα στις ακαδημίες του ΑΟΞ και στην Βιστωνίδα.

O Βαφειαδης αποχώρησε τον προηγούμενο μήνα από τις υποχρεώσεις του Πανθρακικού και προπονείται εδω και μέρες με το Αβατο. Τις προηγούμενες ημέρες αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του Παραλιμνιου και ομάδων της Καβάλας, ωστοσο οι υποχρεώσεις του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής τον κρατησαν στην Θράκη φορώντας ξανά τα κιτρινόμαυρα του Αρη.

Η ανακοίνωση του Αβάτου: Ο Άρης Αβάτου ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Βαφειάδη που θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 2003, αγωνίζεται στη θέση του μέσου και έχει προσφέρει και στο παρελθόν τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από σήμερα έρχεται να ενισχύσει το δυναμικό του Άρη Αβάτου.

Ευχόμαστε με επιτυχημένη χρονιά με επιτυχίες και υγεία”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα.