15χρονος αθλητής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του ΝΟΑ έπιασε τον Σταυρό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Οπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταλια χρόνια, ένας αθλητής και μάλιστα κολυμβητής και υδατοσφαιριστής έπιασε και φετος το Σταυρό στον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από τον μητροπολίτη Άνθιμο.

Ο λόγος για τον 15χρονο Βασίλη Πατσίδη, μαθητή της Α’ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, ο οποίος περιχαρής δήλωσε στις κάμερες ότι είναι αθλητής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης (στον Ναυταθλητικό Όμιλο).

Δήλωσε ακόμα ότι έκανε λίγο κρύο σήμερα, αλλά όλα πήγαν καλά. Αυτό που δεν δήλωσε είναι ότι έχει διακρίσεις ως κολυμβτηής, αφού όταν πήγαινε Α’ Γυμνασίου είχε αναδειχθεί πανελληνιονίκης στα 1.500 μετρα ελεύθερο.

Στην φετινή τελετή των Θεοφανειων στην πρωτεύουσα του Έβρου παραβρέθηκαν ο νέος περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, οι τοπικοί βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και η Ελενη Σώκου, επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βόρεια Ελλάδα.

Περίπου 20 ήταν οι νέοι που βούτηξαν στα νερά του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης για να πιάσουν τον Σταυρό και αμέσως μετά έλαβαν την ευλογία από τον Μητροπολίτη. Δείτε τις στιγμές όπως καταγράφηκαν από την κάμερα του e-evros…