Γ’ Εθνική: Πρώτη μεταγραφική βόμβα για το ’24 με Νίκο Σαμπανίδη από τον Άρη Αβάτου η Καβάλα

Σε μια μεγάλη μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η πρωτοπόρος Καβάλα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ξανθιώτη σέντερ φορ του Άρη Αβάτου Νίκου Σαμπανίδη για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο 25χρονος στράικερ μετά από 10 συμμετοχές με το Άβατο μετακινήθηκε στον γειτονικό και πρωτοπόρο ΑΟΚ για τη δεύτερη θητεία του για να υπογράψει την επερχόμενη άνοδο στην Super League 2, στην οποία μετρά 58 συμμετοχές και 6 γκολ.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ακόμα ένα βαρύ πυροβολικό έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, η οποία ήδη έχει 45 γκολ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον γνώριμο μας 25χρονο επιθετικό Νίκο Σαμπανίδη που μετρά ήδη 10γκολ με τη φανέλα του Άρη Αβάτου ενώ έχει 58 συμμετοχές στην Superleague 2 και 6 γκολ, 3 εκ των οποίων τα πέτυχε με τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος (2021/22).

Είναι προφανές ότι μαζί με τους Β.Παπαδόπουλο και Κ.Γκέκα, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει και γιατί όχι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιθετικές της αρετές, την ώρα που πετυχαίνει σχεδόν 3 γκολ ανα αγώνα.

Νικόλα καλώς ήρθες, καλή χρονιά με υγεία!».