Το ενδιαφέρον της Ρεν για Ιωαννίδη και τα 20 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να ρίξει για να πείσει τον Παναθηναϊκό

Ο Θρακιώτης διεθνής στράικερ Φώτης Ιωαννίδης είναι το πιο «καυτό» όνομα στον Παναθηναϊκό φέτος, πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, η οποία τον έφερε και στην Εθνική, με γαλλικό δημοσίευμα να αναφέρει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεν.

Σύμφωνα με το jeunesfooteux.com, ο προπονητής της ομάδας της Βρετάνης Ζουλιέν Στεφάν, θέλει έναν εξτρέμ κι έναν φορ, με τον Λουντοβίκ Αζόρκ της Μάιντς και τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι τα δύο ονόματα που αναφέρονται στο ρεπορτάζ.

«Ο αθλητικός διευθυντής της Ρεν, Φλοριάν Μορίς έλεγξε το όνομα ενός παίκτη που έχει δει σε δράση φέτος η ομάδα», υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα. «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ρεν ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη. Σε ηλικία 23 ετών, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε ένα καλό πρώτο μέρος της σεζόν με την ελληνική ομάδα. Σκόραρε 2 φορές κόντρα στη Ρεν στο Europa League, ενώ έχι πετύχει 14 γκολ έχοντας και 4 ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις», τονίζεται στο ρεπορτάζ.

Για να επισημανθεί εν συνεχεία ότι είναι το προφίλ του επιθετικού που ταιριάζει στον Στεφάν, αλλά «το πρόβλημα είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι απρόθυμος να πουλήσει τον Φώτη Ιωννίδη του οποίου το συμβόλαιο έχει διάρκεια έως το 2027. Η Ρεν θα πρέπει επομένως να βάλει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για να ελπίζει να πείσει τον σύλλογο της Αθήνας».