Super League: Τρικυμία Μπρινιόλι και ήττα του ΠΑΟ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο παρά τα δύο γκολ-πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη

Τα λάθη πληρώνονται αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει από αυτά και μετά τα όσα έκανε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια πλέον άρχισε να κάνει “δώρα” και στις αναμετρήσεις της Super League όπως αυτή της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι τα εκμεταλλεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό, πέτυχαν τρία τέρματα και έφτασαν σε μια νίκη και μάλιστα με ανατροπή καθώς το τριφύλλι είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ στο 38′ της αναμέτρησης με τον Ιωαννίδη.

Εν συνεχεία ένα λάθος του Μπρινιόλι στο 45+2′ και δύο ακόμα στο δεύτερο μέρος συνολικά από την άμυνα του Παναθηναϊκού και τον Ιταλό κίπερ έφεραν τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ με 3-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι ήταν να μειώσουν στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με νέα εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη. Το γκολ του Έλληνα επιθετικού όμως δεν ήταν αρκετό και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να υποχρεώνει σε ήττα τον Παναθηναϊκό με 3-2.

Την ίδια ώρα το τριφύλλι είδε τον Χουάνκαρ να αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο με ενοχλήσεις στο γόνατο και σίγουρα οι πράσινοι απεύχονται να έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό ο Ισπανός μπακ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Καμαρά (87′ Φριντγιόνσον), Έντερ (90+4′ Ιμερέκοφ), Ρομπάιγ (87′ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (68′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (68′ Αράο), Χουάνκαρ (88′ Κλεϊνχέισλερ), Βιλένα, Πέρεθ, Μπερνάρ, Παλάσιος (68′ Σπόραρ), Ιωαννίδης, Μαντσίνι.