Γ’ Εθνική: «Πίεση» της ΑΕΛ να γίνει ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης Φαίακας!

Τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη θέλουν στην ΑΕ Λευκίμμη Κέρκυρας ώστε να καταφέρει να σώσει τους Φαίακες και να παραμείνουν για έκτη σερί σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Η Λευκίμμη μετά το ξαφνικό ναυάγιο με τον έμπειρο κόουτς Νίκο Ζαλίκα που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κέρκυρα για να αντικαταστήσει τον Πάνο Κορομπόκη που παραιτήθηκε προ εικοσαημέρου, στράφηκαν ξανά στον Ξανθιώτη προπονητή που πολιορκούν εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Μάλιστα ο Κετσιεμενίδης βρέθηκε σε αγώνα (φώτο) της ΑΕ ΑΕ Λευκίμμης στην Κέρκυρα και σκέφτεται σοβαρά να αποδεχθεί την πρότασή των Φαιάκων αν και θα πρέπει να ξενιτευτεί αρκετά μακριά, ενώ και το έργο της ΑΕΛ είναι δύσκολο αφού μετά τις σερί ήττες από τους πρωτοπόρους Πιερικό, Τρίκαλα, Λιανοκλάδι και Κεραμίδι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τα δύσκολα ωστόσο δεν φοβίζουν τον Κέτσιε όπως έκανε σε ανάλογη περίπτωση προ διετίας αναλαμβάνοντας τον καταδικασμένο τότε Νέστο Χρυσούπολης με την ομάδα τελικά να παραμένει στην κατηγορία.

Ο 44χρονος (γεννημένος στις 21/1/79) τεχνικός από την Σταυρούπολη Ξάνθης και έχει εργαστεί σε Άρη Αβάτου κατακτώντας τα πάντα στην Ξάνθη, στα Κ19 Ξάνθης, στον Νέστο Χρυσούπολης σε δυο διαφορετικές θητείες και στην Δόξα Δράμας. Προ διμήνου έφτασε κοντά στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ενώ φλέρταρε και με τον Πανθρακικό, ενω στο παρελθόν είχε προτάσεις από νησιωτικές ομάδες του Αιγαίου αλλά προτίμησε για επαγγελματικούς λόγους να παραμείνει στην Θράκη.