Ξέσπασμα Λουτσέσκου για τα μέτρα της Κυβέρνησης: «Είναι απόφαση… σκ@τ@, μόνο ο ΠΑΟΚ την πληρώνει πάντα»

Ανέβηκαν οι τόνοι από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μιλώντας για τα οριζόντια μέτρα της Κυβέρνησης: «Για την απόφαση τι να σας πω; Αυτή η απόφαση… Δεν θέλω να την αναλύσω. Είναι απόφαση… σκ@τ@, δεν υπάρχει λογική! Όταν κάνουμε λάθη εμείς, τιμωρούμαστε! Μας έχει κλαπεί ένας τίτλος που έχουμε κερδίσει στο γήπεδο κι έγιναν διάφορα για να οδηγήσουν στην κλοπή ενός ακόμη Κυπέλλου. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση σε γεγονότα που αφορούν εμάς και τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να πληρώνει, είναι απίστευτο… αλλά είναι η αλήθεια!

Γνωρίζουν όλοι τι μπορεί να κάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ ειδικά σε παιχνίδια ντέρμπι. Αλλά από αύριο κιόλας θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση αδικίας. 

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει κόντρα σε εμάς χωρίς κόσμο, αλλά τελικά έπαιξε μπροστά στους οπαδούς του. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, είναι σίγουρα απόφαση που είναι εναντίον μας, κοιτάω τη δική μου ομάδα. Δεν είναι δίκαιο. Το γεγονός ότι θα έχουμε τα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο είναι κάτι που δεν είναι δίκαιο, ειδικότερα όταν δεν θα έχουμε τους φιλάθλους που μπορούν να δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα για εμάς.

Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αυτό το μέτρο θα προσφέρει κάποια λύση. Υπάρχουν αρμόδιοι που θα ασχοληθούν με αυτά».

Πάντως ξεκαθάρισε ότι είναι κάτι που δεν έχει συζητήσει με τους παίκτες του ακόμη, θέλοντας άπαντες να μείνουν προσηλωμένοι στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος: «Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε ή να μιλήσουμε γι’ αυτό. Δεν είναι θέμα να το συζητάμε με τους παίκτες. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να προετοιμαστούμε σωστά, να πάρουμε το μάξιμουμ από το κάθε ματς. Η προσήλωση μας είναι για το αυριανό παιχνίδι».