Επίσημη έναρξη συνεργασίας ακαδημιών του Σπάρτακου με την αντίστοιχη του ΑΟ Ξάνθης

Ξεκίνησε η επίσημη έναρξη συνεργασίας μεταξύ της Ακαδημία Spartakos Football Academy με την Ακαδημία του ΑΟ Ξάνθης.

Σε ανακοίνωση της η Ακαδημία Spartakos Football Academy ανακοίνωσε την επίτευξη συνεργασίας των ακαδημιών του συλλόγου με την αντίστοιχη ακαδημία του ΑΟ Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας Spartakos Football Academy, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Ακαδημία Spartakos Football Academy με χαρά σας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη συνεργασίας με την Ακαδημία του ΑΟ Ξάνθης.

Ως Ακαδημία Σπάρτακος έχουμε ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη των μικρών μας αθλητών και για τον λόγο αυτό προσπαθούμε καθημερινά με διάφορες πράξεις και ενέργειες να κάνουμε τα παιδιά να πετύχουν τα όνειρα τους σχετικά με το ποδόσφαιρο.

Ο ΑΟ Ξάνθης αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες ομάδες της Ελλάδος με τουλάχιστον 30 χρόνια στην Α’ Εθνική κατηγορία της χώρας μας και αποτελεί διαχρονικά ένα ποδοσφαιρικό ” σχολείο ” καθώς εδώ και χρόνια διαθέτει από τα καλύτερα τμήματα υποδομής πανελλαδικώς σε όλες τις ηλικίες .

🤝 Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή μας την συνεργασία και δεσμευόμαστε απέναντι στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μένουν χαρούμενοι και προσηλωμένοι στον μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από το ποδόσφαιρο.