Γ’ Εθνική: Σε φόρμα ο Τόλης Σαραντίδης σκόραρε δις με τον Πιερικό κόντρα στην πρώην ομάδα του και έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα

Tην τρίτη σερί νίκη πέτυχε ο Πιερικός, που κέρδισε 4-0 τον Θεσπρωτό με πρωταγωνιστή τον Εβρίτη φορ Απόστολο Σαραντίδη που πέτυχε δυο τερματα κόντρα σε μια πρώην ομάδα του, φτάνοντας τα 8 φέτος.

Στο 10΄ ο Σαραντίδης άνοιξε το σκορ για τους “μελανόλευκους”, με κοντινό σουτ σε γύρισμα του Μπαλογιάννη, ενώ στο 38΄ ο Ματζαλάκου, με το 5ο του φετινό γκολ (δεύτερος σκόρερ για τους Κατερινιώτες), έκανε με κεφαλιά σε σέντρα του Καλαϊτζή το 2-0. 

Στο 52΄ο προωθημένος Άγγελος Καρατάσιος σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική, με κεφαλιά για το 3-0, ενώ ο Σαραντίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 70΄, με κεφαλιά σε κόρνερ του Μπαλογιάννη. Ο πρωην του ΑΟΞ και ΠΑΟΚ Φασίδης μπήκε αλλαγή στο 75′

Την επόμενη αγωνιστική ο Πιερικός που είναι τρίτος 30 βαθμούς, εναντι 33 του Σβορώνου και 31 του Κεραμιδίου σε έναν ομιλο που πρωταγωνιστούν οι ομάδες της Πιερίας, δίνει ντέρμπι στην Εύβοια με τη Ν. Αρτάκη, μια ομάδα επίσης με υψηλές βλέψεις.