Πρωτιά της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης στο διεθνές τουρνουά της Κατάνια

Ως πρωταθλητές επιστρέφουν στην Κομοτηνή από την Ιταλία τα μελη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, που συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά που είχε τον χαρακτήρα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι δικηγόροι της Ροδόπης είχαν ήδη ανακοινώσει πριν τον καλοκαίρι τη συμμετοχή τους σε αυτό το τουρνουά και τους έκατσε… κουτί η πανελλλαδική αποχή των δικηγόρων από δίκες τις τελευταίες εβδομάδες, με την αφορμή της κατάθεσης και ψήφισης του νόυ φορολογικού νομοσχεδίου.

Μετά από 13 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2009, όταν και η ομάδα της Ροδόπης κατέκτησε τη 2η θέση στο Eurolwayers 2009 στην Κροατία, οι δικηγόροι της Ροδόπης επέστρεψαν στα μεγάλα διεθνή τουρνουά και πλέον επιστρέφουν στην Κομοτηνή ακόμα ψηλότερα, έχοντας παράλληλα συνθέσει ένα «ψηφιδωτό» αναμνήσεων και παραστάσεων.

Έτσι λοιπόν, με αφορμή  το ποδόσφαιρο, οι Ροδοπίτες Δικηγόροι ταξίδεψαν στην Κατάνια, έπαιξαν αγώνες, κέρδισαν αλλά κυρίως γνώρισαν συναδέλφους από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Κροατία, το Αζερμπαϊτζάν αλλά και από τη Βραζιλία, το Κονγκό και την Νότια Κορέα.

Με εντυπωσιακή πορεία αναδείχθηκαν πρωταθλητές και το βράδυ της Κυριακής φωτογραφήθηκα όλοι μαζί με το κύπελλο που κατέκτησαν και τα μπλουζάκια «champions» πανηγυρίζοντας μια σημαντική (παρα)αθλητική διεθνή επιτυχία.