Γ’ Εθνική: Επιστροφή στα τρίποντα κόντρα στο Αγγελοχώρι για τον Πανθρακικό με πρωταγωνιστές Βάσκο και Παϊτέρη! (+photos)

Σε ένα μέτριο ματς ο Πανθρακικός επικράτησε δίκαια 0-2 στους Νέους Επιβάτες του Κεραυνού Αγγελοχωρίου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρια ματς με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του Χρήστο Βάσκο που σκόραρε δις και τον Παναγιώτη τερματοφύλακα Παιτέρη.

Η στιγμή ίσως της συνάντησης ήταν το χαμένο πέναλτι για τους γηπδούχους στο 30′ με τον Φραγκο που αποσόβησε έξοχα ο πορτιέρε του Πανθρακικού.

Ο Πανθρακικός που ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του και νέα πρόσωπα τους Παπαδόπουλο, Σμάλη και Μπρούνο, στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Κεραυνού έκανε το 0-1 με υποδειγματική επίθεση. Ο Μπρούνο άλλαξε με τον νεαρό Παπαδόπουλο με τον Κρητικό χαφ να πασάρει στον Βάσκο που έκανε με πλασέ το 0-1. Ο Πανθρακικός στο 20′ απείλησε με τον Γκουτσίδη που σούταρε ένα δυνατό συρτό σουτ που αναγκασε τον έμπειρο Κουτσοβασίλη σε δύσκολη απόκρουση. Στο 30′ έγινε η φάση του πέναλτι που ήταν και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία του Αγγελοχωρίου, όταν από άτσαλο μαρκάρισμα αμυντικού ο διαιτητής Χάψας έδειξε την βούλα αλλά ο Παιτερης εκτινάχτηκε στην γωνιά και διατήρησε το μηδέν. Το μέτριο πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ του Ιβάν από ωραία πάσα του Ρουμπιέ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Με δυο αλλαγές στο ημίχρονο του Σολωμονίδη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση αλλά δεν τα κατάφεραν. Με την σεντρα στο 46′ ο Γκουτσίδης έφυγε ταχύτατα από πλάγια αριστερα αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φωτη Κουτσοβασίλη που έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με την Κέρκυρα και τον Πανσερραικό και μπλοκαρε το δυνατό σουτ. Στο 55′ ο Ρουμπιές σε αντεπίθεση ανατράπηκε από τον Κουτσοβασίλη με τον Βάσκο να ευστοχεί κανοντας το 0-2 σημειώνοντας το ένατο του τέρμα στο πρωτάθλημα. Στο 61′ οι γηπεδούχοι απείλησαν από φαουλ του Μετάι που βρήκε αμαρκάριστο τον Πορτοκαλά μέσα στην μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ από το καθετο δοκάρι. Στο 70′ ο Γκουτσίδης σουταρε δυνατά από καλή αλλά πλάγια θέση ψηλά αουτ, ενω στο 75′ ο Σμάλης δεν μπόρεσε από κοντά να πιασει καλά το σουτ από σέντρα του δραστήριου Μπρούνο. Στο 90′ ενα φαόυλ του Μετάι πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Ρουμπιέ στο 91′.

Πέμπτο διπλό του Πανθρακικού σε 7 αγώνες που ανέβηκε πέμπτος με 24 βαθμούς και στο -10 από την πρωτοπόρο Καβάλα που ηττήθηκε στην Ημαθία. Επόμενο ματς για την ομάδα του Μαραντά στην Κομοτηνή με την Αναγέννηση Επανομής. Από την άλλη η ομάδα του Αγγελοχωρίου με την τέταρτη σερί ήττα της έμεινε στους 15 βαθμούς και για πρώτη φορά είναι κατω από την ζωνη του υποβιβασμού έχοντας να δώσει το γειτονικό ντερμπι στην Μηχανιώνα.

Ο Σερραίοι διαιτητές Χάψας, Βακουφτσής και Χολάνης είχαν να διευθλυνουν ένα εύκολο ματς και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ (Σολομωνίδης): Κουτζαβασίλης, Σολομωνίδης, Νιαζίφογλου, Λιάπης (87′ Τσακιρίδης), Φράγκος, Φασουλάκος, Κατσέλης (46′ Τσερκέζι), Πορτοκαλάς (68′ Συρπης), Θεολόγου, Μουράτι, Δελήχατζης (46′ Μεται). Ακόμη έπαιξαν και οι Μετάι, Τσερκέζι, Σύρπης, Τσακιρίδης.  

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μαραντάς): Παϊτέρης, Σμάλλης, Καλογρανάς, Παπαδόπουλος (57′ Γιαννακιτζίδης), Πεχλιβανόπουλος (85′ Κωσταρέλης), Σαπνάρας, Μπρούνο Χαλκιαδάκης (75′ Στοίνοβιτς), Ιβαν Σίλβα, Βάσκος (85′ Ερκάν), Γκουτσίδης, Ρουμπιές.