Volley League: Tα μέτρα ασφαλείας και οι θύρες εισόδου για το παιχνίδι του Άθλου Ορεστιάδας με τον ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας με ανακοίνωση της ενημερώνει όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να παρθούν ώστε εξασφαλιστεί η ομαλή τέλεση της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα της Volleyleague στο νέο κλειστό «Ν. Σαμαράς» Άθλος Ορεστιάδας -ΠΑΟΚ (3/12, 18.30), με στόχο την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης της αναμέτρησης, της τήρησης της τάξης και προστασίας των αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Οι θύρες του γηπέδου, να ανοίξουν στις 16.30 ώρα της 3ης Δεκεμβρίου 2023.

Η είσοδος των φιλάθλων του ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ να γίνει από την Θύρα * 11 *, όπου θα λειτουργεί εκδοτήριο εισιτηρίων και από την ίδια θύρα και η είσοδος των κατόχων καρτών διαρκείας.

Η είσοδος – έξοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, να γίνει από την Θύρα *5 *, όπου θα λειτουργήσει και έτερο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Η είσοδος των επισήμων της γηπεδούχου ομάδας καθώς και της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά και των εκπροσώπων του Τύπου να γίνει με μέριμνα του ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ από την Θύρα 1 του γηπέδου.

Οι υπόλοιπες θύρες του γηπέδου να παραμείνουν κλειστές.

Κατά την προσέλευση των φιλάθλων να πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι στους φιλάθλους ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικινδύνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων και καρτών διαρκείας.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε εγκαίρως στο γήπεδο, προς αποφυγή συνωστισμού , έχοντας απαραίτητα μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα για την αντιπαραβολή των ατομικών σας στοιχείων.