«Εμπαιγμός από την ηγεσία της ΕΠΟ σε βάρος του Πανθρακικού και του κόσμου του» επισημαίνει άρθρο-κόλαφος από το SoccerPlus

Τη μέθοδο του στροθοκαμηλισμού ακολούθησε η ηγεσία της ΕΠΟ στην περίπτωση του Πανθρακικού, όπως επισημαίνει σε κεντρικό του άρθρο το SoccerPlus, αρνούμενη να εισάγει προς συζήτηση στις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής το γνωστό θέμα που αιτήθηκε το σωματείο.

Στην περίπτωση του Πανθρακικού από τις 6/11 εστάλη έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητείται η επανάληψη του αγώνα με το Νέστο Χρυσούπολης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επειδή με ευθύνη της ΕΠΟ, η οποία έκανε κακή εφαρμογή του κανονισμού περί του πότε εφαρμόζεται η ποινή τιμωρίας έδρας για αγώνες χωρίς θεατές, ορίστηκε ο εν λόγω αγώνας χωρίς θεατές ενώ εκκρεμούσε η απόφαση στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία τελικά έριξε την ποινή όσον αφορά αυτό το σκέλος της τιμωρίας!

Λίγες ημέρες μετά, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, η οποία αποτελείται από μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφάσισε με αφορμή τη περίπτωση του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ότι οι ποινές αυτές δεν πρέπει να εφαρμόζονται εφόσον η υπόθεση εκκρεμεί στην Επιτροπή Εφέσεων.

«Και αντί η ηγεσία της ΕΠΟ με αφορμή το αίτημα του Πανθρακικού να συζητήσει το θέμα και να αναζητήσει και να αποδόσει ευθύνες για κακή εφαρμογή κανονισμών, προτίμησε να  κουκουλώσει κι αυτό το θέμα, όπως κάνει και με τόσο άλλα (το φιάσκο με τις κίτρινες κάρτες στην Εθνική, την απόπειρα παράνομης συμμετοχής της Μυκόνου στο Κύπελλο κλπ) και να πετάξει στα σκουπίδια το αίτημα του Πανθρακικού», σχολιάζει το SoccerPlus.

Ουσιαστικά η ηγεσία της ΕΠΟ απέφυγε να φέρει το θέμα προς συζήτηση, προφανώς επειδή βολεύει να επικρατήσει ο “νόμος της σιωπής”. Το ενδιαφέρον είναι ότι στην Εκτελεστική Επιτροπή μετέχει ως μέλος και ο προερχόμενος από τις τάξεις του Πανθρακικού πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης…