Τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη συνάντησαν δυο πολίτες που πέτυχαν σπουδαίες διακρίσεις

Δύο συμπολίτες του οι οποίοι κατάφεραν μέσα στις πολλές οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο στον αγαπημένο τους άθλημα πετυχαίνοντας μάλιστα σπουδαίες διακρίσεις, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο λόγος για τον Χρήστο Δετσαρίδη από τον Σκοπευτικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στη γενική κατάταξη και 1η θέση στην Α1 κατηγορία στους Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής που πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο τον περασμένο Μάιο.

Επίσης, ο κ. Ζαμπούκης υποδέχθηκε και τον Γιώργο Μαργαρίτη που διαγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ελλάδας κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα bodybuilding στην Ισπανία.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης συναντήθηκε με τον καθένα ξεχωριστά, για να τους συγχαρεί για τις επιτυχίες τους και την επίμονη προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, εκπροσωπώντας παράλληλα τον τόπο μας ως “πρεσβευτές” στις εθνικές και διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις όπου συμμετέχουν.

Παράλληλα συζητήθηκε αντίστοιχα με τον κ. Δετσαρίδη η δυνατότητα δημιουργίας ενός σκοπευτηρίου που να πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις καταλληλόλητας και λειτουργίας και με τον κ. Μαργαρίτη η δυνατότητα διοργάνωσης και φιλοξενίας στον Δήμο Αλεξανδρούπολης Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης.