Νέος τιμ μάνατζερ του Άθλου Ορεστιάδας ο Χρόνης Διαμαντίδης

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρόνη Διαμαντίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τιμ μάνατζερ, στην προσπάθεια διάκρισης στο πρωτάθλημα της Volley League 2023-2024.

Γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1968, ο Διαμαντίδης είναι ένα γνώριμο πρόσωπο στην πόλη τόσο για την ενασχόλησή του με τα κοινά, όσο επίσης για το ήθος και την προσφορά του στο βόλεϊ. To 2015 υπήρξε ένα από τα 2-3 πρώτα ιδρυτικά μέλη του Άθλου Ορεστιάδας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην μετέπειτα ανάπτυξη του συλλόγου. Έχοντας αναλάβει και χρέη εφόρου, έπειτα από δύο χρόνια, για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργή διοικητική δράση, παραμένοντας όμως μέχρι σήμερα πάντα κοντά στην ομάδα.

Πτυχιούχος της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, ο νέος τιμ μάνατζερ του Άθλου υπηρέτησε επί 25 χρόνια σε πολλές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας, τελείωσε όλες τις σχολές και τα σχολεία που προβλέπονταν σε κάθε βαθμό του και αποστρατεύτηκε το έτος 2010 με τον βαθμό του Σμηναγού. Ο Χρόνης Διαμαντίδης είναι πατέρας δύο αγοριών.

Στις πρώτες του επίσης δηλώσεις ως νέος τιμ μάνατζερ Χρόνης Διαμαντίδης είπε: «Ευχαριστώ αρχικά τη διοίκηση για την τιμητική πρόταση και την εμπιστοσύνη της! Μαζί με τον πρόεδρο ήμασταν οι πρώτοι που ξεκινήσαμε τον Άθλο από το μηδέν, έχοντας μοναδικό περιουσιακό στοιχείο ένα στυλό! Αγαπώ την ομάδα και το άθλημα και παρακολουθώ από κοντά το σύλλογο. Φέτος μου έγινε η πρόταση από τον κ. Τσολακίδη και την αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχω απόλυτη εικόνα ανά πάσα στιγμή του τι συμβαίνει στην ομάδα. Ελπίζω με την αγαστή συνεργασία διοίκησης, αθλητών και τεχνικού επιτελείου, ότι μπορώ να συμβάλλω από την πλευρά μου στο φιλόδοξο στόχο του συλλόγου, να φτάσουμε τον Άθλο Ορεστιάδας όσο πιο ψηλά μπορούμε».