Ο Α.Σ. Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης ιδρύει νέο γυναικείο τμήμα βόλεϊ

Στην δημιουργία γυναικείου τμήματος βόλεϊ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης προχωράει η Φορτούνα.

«Μια ομάδα αυτοοργανωμένη και αντιφασιστική, με μέλη άρτια καταρτισμένα στην κατανάλωση μπύρας, προπονημένα στα καφενεία της Παρασκευής της ομάδας, σαν έτοιμα από ποτέ να λάμψουν», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ

Η ομάδα της φουρτούνας μεγαλώνει!

Μετά από τις τεράστιες επιτυχίες που κεράσαμε τους αντιπάλους στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, ερχόμαστε να ταράξουμε τα ήσυχα νερά στα παρκέ του βόλεϊ, μοιράζοντας απλόχερα συγκινήσεις, «άρτο και θέαμα» στην διψασμένη μας κερκίδα, αλλά και στους λάτρεις του αθλήματος! Η ομάδα βόλεϊ γυναικών της φουρτούνας είναι γεγονός! Και δεν υπάρχει πια δικαιολογία για να μην συμμετέχεις και εσύ ενεργά στην χαρά του αθλήματος, μέσα από μια ομάδα ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ και αντιφασιστική, με μέλη άρτια καταρτισμένα στην κατανάλωση μπύρας, προπονημένα στα καφενεία της Παρασκευής της ομάδας, σαν έτοιμα από ποτέ να λάμψουν!

Με λίγα λόγια, λοιπόν, μετά από 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πόλη της Αλεξανδρούπολης με όρους αυτοοργάνωσης και αντιφασισμού, η ομάδα της Φουρτούνας πλέον αποκτά και γυναικείο τμήμα βόλεϊ, επεκτείνοντας την παρουσία της σε κάθε αγωνιστικό τερέν της πόλης της Αλεξανδρούπολης.

Η λειτουργία της ομάδας

Η ίδια η ομάδα βόλεϋ, μέσα από τις τακτικές της συνελεύσεις, αποφασίζει και οργανώνει ισότιμα και αντιιεραρχικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, τις προπονήσεις και τις ανάγκες της. Δίχως χρηματοδότηση και χορηγούς, αλλά μέσα από τον κόσμο της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, στήνουμε, με τους δικούς μας όρους, δίχως διαμεσολαβήσεις, οικονομικά αλισβερίσια, ευθυγράμμιση και υπακοή σε κάποιον πρόεδρο, μια ομάδα που καθορίζεται από τα ίδια της τα μέλη, που ο λόγος και η παρουσία της παραμένει αιχμηρή. Συμμετέχουμε ενεργά στην γενική συνέλευση της Φουρτούνας, συναποφασίζοντας μαζί με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μας, τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μας την παρουσία μας τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδων.