Τερμάτισε έχοντας αγκαλιά την τεσσάρων μηνών κόρη του ο Θρακιώτης πρώην ποδοσφαιριστής Θανάσης Πρεπούδης στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με περισσότερους από 71 χιλιάδες δρομείς, ανάμεσα τους και 18 χιλιάδες από το εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Ανάμεσα στους πολίτες που έτρεξαν και συμμετείχαν στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, υπήρξε και ο Σουφλιώτης πρωην ποδοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου, της Κορνοφωλιάς και του Ακρίτα Δαδιάς Θανάσης Πρεπούδης και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Καλλιμάρμαρου σταδίου, όταν τερμάτισε κρατώντας στην αγκαλιά του την τεσσάρων μηνών κόρη του.

Το μήνυμα του Θανάση Πρεπούδη:

Ο Θανάσης Πρεπούδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυθεντικός μαραθώνιος Αθήνας, δεν βρίσκω πραγματικά λόγια να περιγράψω αυτό που έζησα σήμερα, ο αγώνας σταθμός για την υπόλοιπη ζωή μας , ο αγώνας που όταν τον τρέχεις πρώτη φορά δίνεις μια υπόσχεση στον εαυτό σου .. έτσι κ γω έχω υποσχεθεί οτι οσο με κρατάνε τα πόδια μου και οσο με στηρίζει η οικογένεια μου,θα βρίσκομαι πάντα στην γραμμή εκκίνησης!! Το να πάρω αγκαλιά την 4μηνων κόρη μου μέσα στο καλλιμάρμαρο και να σηκωθεί όλο το γήπεδο όρθιο με έκανε να δακρύσω απο χαρά !! Την πιο ωραία αθλητική στιγμή της ζωή μου όμως την αφιερώνω στον άνθρωπο που με έκανε να αγαπήσω το τρέξιμο , που με έκανε καλύτερο αθλητή , μα πάνω απ ολα με έκανε καλύτερο άνθρωπο , στον μεγάλο απών του αγώνα , σε αυτόν που όταν μιλάς για αυθεντικό μαραθώνιο .. ένα όνομα υπάρχει .. τον @konstantinos_gkelaouzos (Κώστα πραγματικά respect για όλα) κλείνοντας δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον @dionisisavgeris για οτι μας παρέχει .. ο Διονύσης είναι ένας πραγματικός κύριος και βοηθάει τόσο κόσμο που είναι αδιανόητο !!».