Γ’ Εθνική: Πίστη για θετικό αποτέλεσμα της Δόξας Δράμας στην πρωτοπόρο Καβάλα με περισσότερη τύχη και γκολ αντί για δοκάρια από τον Άκη Στολτίδη

Στην σελίδα της Δόξας Δράμας μίλησε ο νέος τεχνικός των “Μαυραετών”, Ιεροκλής Στολτίδης, μετά την δεύτερη σερί ισοπαλία με την νέα του ομάδα κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης, την παρουσία των φιλάθλων, αλλά και τη δύσκολη έξοδο που έπεται την Κυριακή, με την πρωτοπόρο Καβάλα, στο παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι.

Για το ματς με το Νέστο: “Ήταν ένα παιχνίδι όπου απέναντι είχαμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ίσως και την καλύτερη, άσχετα από τη βαθμολογία, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ξέραμε από την αρχή οτι θα είχαμε αρκετές δυσκολίες σε αυτό το παιχνίδι, αλλά θεωρώ οτι οι ποδοσφαιριστές μου ανταπεξήλθαν αρκετά καλά. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και να βλέπαμε άλλο παιχνίδι, όπως και θα μπορούσαμε να δεχτούμε και κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, είχαμε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, 20-25 λεπτά, που είχαμε τον αντίπαλο από το ξεκίνημα του ημιχρόνου μέσα στην εστία και χάσαμε τη μοναδική κλασική ευκαιρία, που έγινε από τις δυο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, από την προσπάθεια που έκαναν και το αποτέλεσμα, με μια τέτοια ομάδα, δεν είναι κακό. Θα μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο, αν είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες μας. Ήταν σε καίρια σημεία, όπως στο 1΄, είχαμε και ένα δεύτερο δοκάρι. Αν προηγούμασταν, θα απλοποιούσαμε το παιχνίδι μας, θα γινόταν πιο εύκολο. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, τη μεγαλύτερη ευκαιρία που χάσαμε, αν έμπαινε το γκολ σε εκείνο το σημείο, δύσκολα θα άλλαζε το αποτέλεσμα, έτσι όπως αγωνιζόταν οι δυο ομάδες. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο να χάνεις ευκαιρίες, όπως στο προηγούμενο ματς θα έπρεπε να πάρουμε τη νίκη βάσει ευκαιριών, και σε αυτό θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Δε μπορείς να κάνεις τίποτα, συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και ελπίζουμε στο μέλλον να έρθουν τα αποτελέσματα. Είμαι πεπεισμένος οτι θα αρχίσουν να έρχονται και τα καλά αποτελέσματα”.

Για την παρουσία του κόσμου: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους φιλάθλους. Σίγουρα δεν ήταν πάρα πολλοί και δεν ήταν αυτό που συνηθίζουν οι φίλαθλοι της Δράμας, πολλές φορές να γεμίζουν το γήπεδο. Όμως όλοι οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο, βοηθούσαν πολύ από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό την ομάδα. Δεν ακούσαμε ούτε μουρμούρες, ούτε να καταφέρονται κατά των ποδοσφαιριστών. Βλέπανε την προσπάθεια, νομίζω οτι αναγνώρισαν την προσπάθεια των παιδιών. Η παρουσία τους ήταν πολύ ευχάριστη και πολύ σημαντική. Ελπίζω στο μέλλον, βλέποντας την ομάδα να βελτιώνεται και να παίρνει αποτελέσματα, να αρχίσουμε να έχουμε σιγά σιγά περισσότερο κόσμο”.

Τέλος, για το ντέρμπι στην Καβάλα: “Και μόνο η θέση της Καβάλας, τα λέει όλα, είναι πρωτοπόρος. Θεωρητικά και ουσιαστικά από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, παίζουμε στην έδρα της. Εμένα δε με φοβίζει καθόλου αυτό το παιχνίδι. Εγώ βλέπω τη Δόξα, μέρα με τη μέρα να βελτιώνεται στην προπόνηση. Τα παιδιά να πατάνε καλύτερα τα πόδια στο γήπεδο, να έχουν καλύτερη ψυχολογία. Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Επειδή είμαστε μεγάλη ομάδα, με μεγάλη δυναμική, θα πάμε εκεί όχι για να αμυνθούμε ή να πάρουμε έστω το Χ, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε. Ελπίζω σε αυτό το ματς η μπάλα να μας κάνει και λίγο το χατίρι, να μην έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες, είχαμε δυο δοκάρια στο προηγούμενο παιχνίδι και άλλα δυο δοκάρια σε αυτό. Για αυτό θα προετοιμαστούμε, να πάμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.