Super League: Με ηγετικό Φορτούνη και clean sheet Πασχαλάκη έφυγε με το τρίποντο από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο έργο στην Τρίπολη, όμως κατάφερε να βρει την λύση και να πάρει μία σημαντική νίκη. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 του Αστέρα για την 11η αγωνιστική της Super League, με τον captain του να μιλάει ξανά.

Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Φορτούνης και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να σκοράρει. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ στο 69ο λεπτό και έβαλε την ομάδα του στον δρόμο για το τρίποντο.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που κλείδωσε και τη νίκη, όταν στο 90+6′ πέτυχε το δεύτερό του γκολ σε κενή εστία, με τον Παπαδόπουλο να έχει ανέβει για εκτέλεση κόρνερ του Αστέρα. Έτσι, έφτασε τα 90 γκολ του με τους ερυθρόλευκους σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός έφτασε τους 24 πόντους, όσους έχει και η ΑΕΚ, ενώ στους 11 παρέμεινε ο Αστέρας, ο οποίος είναι στην 9η θέση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κάστανο, Ατιένθα, Γκαρσία, Χουχούμης (84′ Άλβαρες), Σουρλής (67′ Σουγλής), Γκος (66′ Βαλιέντε), Αλάγκεμπε, Κρέσπι (83′ Ντιάρα), Καλτσάς, Μιριτέλο (15′ Μάντζης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ (63′ Μασούρας), Σκάρπα (63′ Φορτούνης), Σολμπάκεν (46′ Ποντένσε – 88′ Ιμπόρα), Ελ Κααμπί (73′ Κααμπί).