Super League: Πέρασε «αέρας» από τον Βόλο ο Άκης Μάντζιος με επιστροφή του Άρη στις νίκες

Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα από τον Ατρόμητο με τον καλύτερο τρόπο. Οι κίτρινοι επικράτησαν 2-0 του Βόλου για την 11η αγωνιστική της Super League κάνοντας την δουλειά στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα φτωχό πρώτο 45λεπτο. Έτσι, πήραν την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη.

Ο Λορέν Μορόν άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο πήρε ο Μπράμπετς από τον Καλογερόπουλο μετά την παρέμβαση του VAR. Οι κίτρινοι κλείδωσαν ουσιαστικά το τρίποντο στο 75′ με τον Νταρίντα, έπειτα από ασίστ του Σουλεϊμάνοφ.

Κάπως έτσι στη βαθμολογία ο Άρης ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς. Ο Βόλος είναι στους έξι βαθμούς και παραμένει στην ουρά του πίνακα μαζί με τον Παναιτωλικό.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (72′ Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (72′ Ενγκίν), Ντέλετιτς, Κορνέτ (46′ Άλχο), Μπερτόγλιο (48′ Κόμπα), Γκαρσία.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (90′ Ζαμόρα), Βερστρέτε, Σουλεϊμάνοφ (81′ Κάρλσον), Πάρδο (81′ Εμβοντό), Παναγίδης (64′ Μενέντες), Μορόν.