Europa League: Στάθηκε καλά με τη Γουεστ Χαμ ο Ολυμπιακός αλλά νικήθηκε στο φινάλε από τον Πακετά ο Πασχαλάκης

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια στο London Stadium, όμως δεν τα κατάφερε. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 1-0 από τη Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πακετά πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να έχει ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Καμαρά στο 86′, ενώ ακολούθησε καλή στιγμή του Ροντινέι.

Στη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός έμεινε στους τέσσερις βαθμούς και πλέον οι ελπίδες για την παραμονή στo Europa League μειώνονται, καθώς η Γουέστ Χαμ και η Φράιμπουργκ είναι στο +5, δύο αγωνιστικές από το φινάλε. Οι ερυθρόλευκοι είναι στην 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Conference League στο +3 από την Μπάτσκα Τόπολα.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Φράιμπουργκ (30/11, 19:45) και θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να έχει ελπίδες για την δεύτερη θέση. Την ίδια ώρα, η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία (30/11, 19:45).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Μόγες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον, Μπενράχμα (84′ Κορνέτ), Γουόρντ-Πράους, Άλβαρες (80′ Σούτσεκ), Πακετά, Κούντους (89′ Μουμπάμα), Μπόουεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε (90′ Μπιέλ), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (76′ Σκάρπα), Ποντένσε (76′ Μασούρας), Φορτούνης, Γιόβετιτς (56′ Ελ Κααμπί).