ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) ΣΙΟΥΗΣ Α. – ΑΣ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – 1 κόκκινη, 1 αγωνιστική
2) ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ Α. – Κ16 ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ – 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
3) ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ Ξ. ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Β’ – 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
4) ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ Σ. – ΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
5) ΑΥΓΕΡΙΔΗΣ Γ. – ΑΕΚ ΜΑΚΡΗΣ – 1 κόκκινη – 2 αγωνιστικές

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Μη τέλεση αγώνα 3ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Β’ ομίλου Β’ κατηγορίας με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου ΑΜΟ ΡΟΥΣΣΑΣ στις 05/11/2023 καθώς όφειλε δεν φρόντισε το γήπεδο να καταστεί κατάλληλο. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου ΑΚΡΙΤΑΣ ΟΡΜΕΝΙΟΥ με σκορ 0-3 και επιβάλλεται στο υπαίτιο σωματείο χρηματική ποινή 100€. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΑΜΟ ΡΟΥΣΣΑΣ.

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

1) Επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 4 αγωνιστικές και χρηματική ποινή 40€ στον κάτοχο της ΚΑΡΤΑΣ ΠΑΓΚΟΥ του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ κ. ΤΑΣΙΟΥΔΗ ΘΕΟΧΑΡΗ για μη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ ομίλου Β’ κατηγορίας με το σωματείο ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΑΚΚΟΥ στις 04/11/2023.