Τρία ακόμα Θρακιωτάκια στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας U15 αλλά όχι στο κλιμάκιο του Βορρά αλλά του… Νότου

Τρία παιδιά που κατάγονται από την Θράκη και αναδείχθηκαν από ακαδημίες της περιοχής και μέσω της Μεικτης Ομάδας Παμπαίδων της ΕΠΣ Έβρου κλήθηκαν για προπονήσεις στην Εθνική Ομάδα Κ15, πέραν του μέσου του Πανθρακικού Γιάννη Χατζηθεοδώρου.

Ο λόγος για τον πρώην τερματοφύλακα του Ορέστη Ορεστιάδας και νυν του Αστέρα Τρίπολης Ανδρέα Τσομπανίδη και τους επιθετικούς του Βόλου και πρωην του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης Παναγιώτη Κυρίτση και του Παναθηναϊκού και πρώην του ΠΑΟΚ Οινόης Λάμπρο Δελήμπεη.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν το διήμερο 8 και 9 Νοεμβρίου στην Αθήνα (και όχι στην Θεσσαλονίκη, όπως από λάθος έγραψε η ΕΠΣ Έβρου ανακοινώνοντας υπερήφανα την κλήση τριών δικών της παιδιών στην Εθνική Κ15).

Υπενθυμίζεται ότι αυτο το διήμερο διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη το προπονητικό διήμερο για τους 26 ποδοσφαιριστές του κλιμακίου του Βορρά, ανάμεσα στους οποιους όπως προαναφέρθηκε συμμετέχει και ο Γιάννης Χατζηθεοδώρου του Πανθρακικού.

Η ανακοινωση της ΕΠΣ Έβρου, όπως έχει αναρτηθεί (με τα μικρά λαθάκια σε ένα όνομα αλλά και στον τόπο διεξαγωγης των προπονησεων – στην φωτο από περυσι οι τρεις κληθέντες στην Εθνική μαζί με τους υπολοιπους συμπαίκτες του στην περσινη Μεικτή Κ14 της ΕΠΣ Έβρου):

«Στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Προ-παίδων Κ-15 στη Θεσσαλονίκη το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου, κλήθηκαν να λάβουν μέρος 3 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεκίνησαν απο τις ακαδημίες του νομού μας και την περασμένη αγωνιστική περίοδο διέπρεψαν με την μικτή ομάδα της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U14.
Συγχαρητήρια στους Δελημπέη Λάμπρο, Κυρίτση Παναγιώτη και Τσομπανίδη Στέφανο καθώς και στους γονείς και στους προπονητές τους.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα!».