Super League: «Πισωγύρισμα» για Άκη Μάντζιο, ηττήθηκε από τον Ατρόμητο ο Άρης στο «Βικελίδης»

Πισωγύρισμα για τον Άρη, τεράστιο διπλό και back-to-back τρίποντο για τον Ατρόμητο, που επικράτησε με 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη δέκατη αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ με τον Φριντζόνσον στο 25ο λεπτό, έπειτα από ωραία μπαλιά του Ντε Μποκ στον Ρομπάογι μέσα στην περιοχή και γύρισμα του Γάλλου στον Ισλανδό.

Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 39ο λεπτό. Ο Παναγίδης κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαμπιάνο. Ο Τσιντώτας έπεσε σωστά και τον σταμάτησε, όμως ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και τον νίκησε με τη δεύτερη απόπειρα.

Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες στάθηκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν δύο γκολ. Αρχικά ο Βαλένσια ευστόχησε με πέναλτι του Βαλένσια και ο Αγκιμπύ Καμαρά διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 77′. Ο Άρης πάλεψε για να μπει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού μέχρι το φινάλε, δίχως όμως αποτέλεσμα, με τον Φαμπιάνο να έχει και δοκάρι στο 97′.

Ο Ατρόμητος μέσα σε δύο αγωνιστικές έκανε άλμα από την τελευταία θέση στη δέκατη με εννιά βαθμούς, ενώ ο Άρης παρέμεινε στους 14.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83′ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοβ (83′ Πάρντο), Μενέντες (59′ Σαμόρα), Παναγίδης (68′ Μόμπεργκ – Κάρλσον), Μορόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (46′ Τσακμάκης), Ντε Μποκ, Γκονζάλες (89′ Κούεν), Κούντε, Καμαρά, Φριντζόνσον (70′ Αντζιέλσκι), Ρομπάιγ (70′ Έρλινγκμαρκ), Βαλένσια.