Super League: Με λυτρωτή Σπόραρ που αντικατέστησε Ιωαννίδη πέρασε από τη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό οι «πράσινοι» πέρασαν από την πόλη της Φθιώτιδας με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με τον Σπόραρ που πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 82′ της αναμέτρησης, αντί του Ιωαννίδη, να σκοράρει οκτώ λεπτά αργότερα στο 90′ με κεφαλιά μετά από υπέροχή σέντρα του Μπερνάρ και να δίνει το τρίποντο στους πράσινους με το τελικό 2-1.

Σε ένα σημείο μάλιστα όπου οι πράσινοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αράο από το 83′ της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Τρία γκολ, δοκάρια, αποβολή, χαμένο πέναλτι, ευκαιρίες, VAR που άλλαξαν τις αποφάσεις του διαιτητή και εν γένει ένα πολύ όμορφο ματς με τη Λαμία να κλέβει τις εντυπώσεις και τον Παναθηναϊκό να παίρνει την ουσία και τους τρεις βαθμούς.

Στο τέλος το τριφύλλι θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο γκολ αλλά ο Σπόραρ αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Παλάσιος από τον Κοσέλεφ στο 90+8′.

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ (90+2′ Λόνγκο), Τζανδάρης, Σλίβκα (90+2′ Αμαράλ), Νούνιες (76′ Σαντάνα), Μαρτίνεθ (65′ Τόσιτς), Τσιλούλης, Καρλίτος (76′ Ακούνια).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (67′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούριτσιτς (82′ Αϊτόρ), Μαντσίνι (67′ Παλάσιος), Βέρμπιτς (69′ Μπερνάρ), Ιωαννίδης (82′ Σπόραρ).