Super League: Γκέλαρε με την Κηφισιά η ΑΕΚ με βασικό Αθανασιάδη και Μάνταλο από τον πάγκο

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε η Κηφισιά απέναντι στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων και την Ένωση στην Καισαριανή έληξε ισόπαλη 1-1 για την 10η αγωνιστική της Super League.

Oι ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά, αύξησαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραραν στο 58ο λεπτό με αυτογκόλ του Σναϊντερλάν, έπειτα από προσπάθεια του Σιντιμπέ.

Ωστόσο, η Κηφισιά δεν το έβαλε κάτω και στο 85ο λεπτό ισοφάρισε με τον Νίκο Βαφέα, έπειτα από αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ. Έτσι η “Σταχτοπούτα” πήρε το σημαντικό αυτό αποτέλεσμα.

Στην βαθμολογία η ΑΕΚ έφτασε τους 21 πόντους, ενώ στους οκτώ βρίσκεται η ομάδα των Βορείων Προαστίων. Πλέον, η Ένωση συγκεντρώνεται στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μαρσέιγ για το Europa League (9/11, 22:00).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς (90′ Πέιος), Λόικ, Βαφέας, Σναϊντερλάν, Ιπαλίμπο, Πρίτσας (73′ Τετέι), Αντερέγκεν (90′ Αντούνες), Παρράς (83′ Λούμορ), Οζέγκοβιτς (73′ Μπιφουμά).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Κάλενς (83′ Πήλιος), Μήτογλου, Μοχαμάντι, Γιόνσον (62′ Πινέδα), Γαλανόπουλος, Πισάρο (62′ Άμραμπατ), Ελίασον, Πόνσε (62′ Γκαρσία), Τσούμπερ (82′ Μάνταλος).