ΕΠΣ Έβρου: Ο Σταύρος Μάνταλος έκανε μάθημα στους διαιτητές της Ένωσης και βραβεύθηκε από τον πρόεδρο Χατζημαρινάκη (+photos)

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και εκγύμνασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ και Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος ο οποίος δίδαξε πάνω σε θέματα του Κανονισμού Διαιτησίας.

Επίσης το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μάθημα των διαιτητών της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ παρακολούθησε και ο Γκιοτζένης Ευάγγελος μέλος της Ε.Δ/ΕΠΣ Ξάνθης. Το μάθημα έγινε σε αίθουσα ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης. Στο τέλος στους δύο καλεσμένους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο μάθημα των διαιτητών της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ παραβρέθηκαν ο κ. Σταύρος Μάνταλος υπεύθυνος εκπαίδευσης και εκγύμνασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ και Αναπληρωτής Πρόεδρο της ΚΕΔ και ο κ. Γκιοτζένης Ευάγγελος μέλος της Ε.Δ/ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε αίθουσα ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης ο κ. Μάνταλος δίδαξε τους διαιτητές του Νομού μας πάνω σε θέματα του Κανονισμού Διαιτησίας με την ευκαιρία της έναρξης των διοργανώσεων της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Στους 2 καλεσμένους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.