Τα αδέρφια Μήτκα στο βάθρο των νικητών του Europe Youth Series στο Λουτράκι

Απίστευτες επιτυχίες για τα αδέρφια Άννα και Θεοφάνη Μήτκα από την Αλεξανδρούπολη, στο Europe Youth Series που διεξήχθη στο Λουτράκι Κορινθίας.

Χρυσή στο ατομικό και στο διπλό με συμπαίκτρια την Ελπίδα Τασιου η Άννα Μητκα και ασημένιος στο διπλό με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Φακαρο ο Θεοφάνης Μητκας.

Τα δύο αδέρφια είχαν τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουν σε ένα πανευρωπαϊκό τουρνουά που κατάφερε να φέρει στο Λουτράκι η Ομοσπονδία και να φορέσουν και να τιμήσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η διοργάνωση ξεκίνησε την Τετάρτη 25/10 με το ομαδικό αγώνισμα , στην κατηγορία U-13 η Άννα αποδίδοντας πολύ καλό πινγκ πονγκ σημείωσε μόνο νίκες στους αγώνες της και συνέβαλε αποτελεσματικά στην κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης αφού η ομάδα κάμφθηκε οριακά από την πρωταθλήτρια Δανία στον τελικό. Ο αδερφός της Θεοφάνης είχε μια καλή πορεία στο ομαδικό με αρκετές νίκες πανηγυρίζοντας εν τέλει την 3η θέση.

Την Παρασκευή το τουρνουά συνεχίστηκε με τα ατομικά αγωνίσματα όπου και εκεί είχαμε μεγάλες διακρίσεις.

Στην κατηγορία U-13 η Άννα πέτυχε το απόλυτο, κατακτώντας την 1η θέση στο απλό και στο διπλό με συμπαίκτρια την ελπιδοφόρα αθλήτρια του Α.Ο Θερμης Θερμαιος Ελπίδα Τασιου .

Στην κατηγορία U-15 ο Θεοφάνης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο απλό όπου και προκρίθηκε από τον όμιλο και έχασε στην 16αδα μετά από αμφίρροπο ματς από Δανό αθλητή με 3-1 επιμέρους σκορ. Στο διπλό αγώνισμα με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Φακαρο έχοντας πολύ καλή συνεργασία έκαναν την έκπληξη καθώς στον ημιτελικό απέκλεισαν το 2ο φαβορί από την Γεωργία με 3-1 σκορ και προκρίθηκαν στον τελικό.

Στον πάγκο των αθλητών ήταν ο προπονητής του Εθνικού Παύλος Τελόπουλος που έζησε κι αυτός όμορφες στιγμές και σημαντικές επιτυχίες και απόλαυσε μία άκρως οργανωμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο Λουτράκι βρέθηκαν και οι γονείς των παιδιών για να τα καμαρώσουν και να τα επιβραβεύσουν για τους κόπους τους που φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.