Μετά τον Μακεδονικό και η Βέροια πέρασε από το ποδοσφαιρικό στέκι της Αλεξανδρούπολης FC του Παύλου Καρατίδη

Πέρασμα και στάση έγινε η Αλεξανδρούπολη για αρκετούς τα τελευταία χρόνια κυρίως με τον αθλητισμό σε πολλά σπορ αφού πολλές ομάδες σταματάνε ιδίως όταν πάνε είτε έρχονται από Ορεστιάδα, Τουρκία και Βουλγαρία.

Έτσι μετά τον Μακεδονικό που στις αρχές Οκτώβρη μέσω Αλεξανδρούπολης πήγε Τουρκία για να περάσει και πάλι στην Ελλάδα στην Μυτιλήνη όπου αντιμετώπισε τον Αιολικό και η Βέροια έκανε μια στάση στην Αλεξανδρούπολη πριν αγωνιστεί με τον Ορέστη στην Ορεστιάδα.

Αμφότερες και οι δυο ομάδες σταμάτησαν στο μαγαζί του Παύλου Καρατίδη στην Αλεξανδρούπολη με τον παράγοντα και προπονητή τα προηγούμενα χρόνια της Αλεξανδρούπολης FC να χαίρει της εκτίμησης και εκτός του Έβρου.

Μπορεί ο Ημαθιώτης Καρατίδης να μην έφερε γούρι στην Βασίλισσα του Βορρά που βιώνει από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της, σε αντίθεση με τον Μακεδονικό που νίκησε στην Μυτιλήνη, ωστόσο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους φιλοξενούμενούς του σε ένα ζεστό ποδοσφαιρικό στέκι το οποίο θα επισκεφτούν προσεχώς και άλλες ομάδες κυρίως ποδοσφαιρικές.