Ξεκαθαρίζει τη θέση της η Φιλία Ορεστιάδας: «Βγάλαμε από το γήπεδο 10 νεαρούς και μόνο με την υπόνοια ότι λέχθηκε κάτι προσβλητικό»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Φιλία Ορεστιάδας μετά το αποκαλυπτικό άρθρο του ThrakiSportS για την οριστική αναβολή του αγώνα Εφήβων κόντρα στον ΓΑΣ Κομοτηνή λόγω αντεθνικών συνθημάτων, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι.

Οι Εβρίτες ξεκαθάρισαν τη θέση τους, καθώς αν και δεν αντιλήφθηκαν οτιδήποτε, όπως άλλωστε και οι διαιτητές, απομάκρυναν 10 νεαρούς από το Κλειστό Ορεστιάδας με την υπόνοια ότι μπορεί να ειπώθηκε κάτι προσβλητικό.

Η ανακοίνωση της Φιλίας Ορεστιάδας:

«Σχετικά με την διακοπή του αγώνα του εφηβικού μας τμήματος την Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κομοτηνής και με αφορμή το άρθρο του thrakisports(https://www.thrakisports.gr/…/oristiki-diakopi-se…/) σαν Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ότι: Ο σύλλογός μας ουδέποτε υποστήριξε, υποστηρίζει ή πρόκειται να υποστηρίξει οποιαδήποτε μορφή βίας (λεκτικής, σωματικής κ.τ.λ.) εκτός και πόσο μάλλον εντός αγωνιστικού χώρου. Διαχωρίζουμε τη θέση μας από οποιονδήποτε οπαδό ή φίλαθλο που πράττει σύμφωνα με τη δική του λογική η οποία είναι και εναντίον της φιλοσοφίας μας. Όσον αφορά το περιστατικό κανένας μας δεν το αντιλήφθηκε, παρ’ όλα αυτά η αντίδρασή μας ήταν άμεση, κάνοντας παρατήρηση και βγάζοντας έξω από το γήπεδο 10 νεαρούς, μόνο και μόνο με την υπόνοια ότι λέχθηκε κάτι προσβλητικό μετά από έντονη διαμαρτυρία του πάγκου του φιλοξενoύμενων. Σκοπός μας είναι πάντα η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και η αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών σε κλίμα συνεννόησης και συζήτησης. Δεν έχουμε κανένα λόγο ούτε πρόκειται να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν εφόσον υπάρχει η αρμόδια αρχή που θα εξετάσει το ζήτημα και θα αποφασίσει βάση κανονισμών».