Οριστική διακοπή σε επίσημο αγώνα αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Θράκη λόγω… «αντεθνικών συνθημάτων»

Διεκόπη οριστικά η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα σε Φιλία Ορεστιάδας και ΓΑΣ Κομοτηνή λόγω «αντεθνικών συνθημάτων» στο Κλειστό Ορεστιάδας, όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι.

Συγκεκριμένα, περίπου 3 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού με το σκορ στο 69-63 υπέρ της Φιλίας, η ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο και 10-15 λεπτά μετά αποχώρησε συνολικά από το γήπεδο, λόγω αντεθνικών συνθημάτων από την κερκίδα, όπως τουλάχιστον καταγγέλεται από τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, στο φύλλο αγώνα δεν γράφτηκε κάτι αντίστοιχο, καθώς οι διαιτητές φέρονται να δήώσαν ότι δεν αντιλήφθηκαν κάτι τέτοιο σε μια κερκίδα που (όπως συνηθίζεται στα αναπτυξιακά) ήταν ουσιαστικά μεταξύ γονέων και φίλων.

Σε κάθε περίπτωση προκαλεί μεγάλη αίσθηση η διακοπή αγώνα και μάλιστα για λόγους… αντεθνικών συνθημάτων που φέρονται να ακούστηκαν σε γήπεδο της Ορεστιάδας, δίπλα από τα σύνορα δηλαδή, από κερκίδα γονέων.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η τύχη του αγώνα θα κριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και αναμένουμε να μάθουμε τις επόμενες ώρες τις όποιες εξελίξεις σε σχέση με την περίεργη αυτή διακοπή, οπότε και θα υπάρξει άμεση ενημέρωση με νέο άρθρο από το ThrakiSportS.