Αγιασμό και επίσημη φωτογράφιση πραγματοποίησε η Βασίλισσα της Θράκης

Στους ρυθμούς της συμμετοχής της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών, κινούνται άπαντες στην «Βασίλισσα της Θράκης» που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (27/10) τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.

Στον αγιασμό που πραγματοποίησε ο Πατήρ Άνθιμος, όπως κάθε χρόνο, το παρόν έδωσαν όλα τα κορίτσια της ομάδας και οι μεγάλες αλλά και οι μικρές της Ακαδημίας του συλλόγου. Το παρόν επίσης πέρα απο το τεχνικό τιμ έδωσαν και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης και του ποδοσφαίρου για να δείξουν έμπρακτα την στήριξη τους στην προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια οι Βασίλισσες. Πιο συγκεκριμένα τον Δήμο Ξάνθης εκπροσώπησε η κ. Ψωμά Σοφία , ενώ από την ΕΠΣ Ξάνθης παρευρέθηκαν οι Κ. Τριάντης Γεώργιος και Κερμενίδης Γεώργιος. Στον αγιασμό παρευρέθηκε και ο πιστός φίλος και Πρόεδρος της Αναγέννησης Θαλασσιάς κ. Ταρενιδης Αναστάσιος , καθώς και ο επί σειρά ετών αρωγός στην προσπάθεια της Βασίλισσας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας Ιατρακης Ιωάννης.

Στην ξεχωριστή παρουσία της Βασίλισσας και στην επί σειρά προσπάθεια που κάνει στα γυναικεία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αναφέρθηκαν τόσο η κ. Ψωμά όσο και ο κ. Τριάντης εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την στήριξη τους στον σύλλογο.