Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από το Άβατο ο Γιάννης Μουξιός και συνεχίζει και αυτός στην «Ξανθιώτικη» ομάδα της Καβάλας!

Σε μια ακόμη μεταγραφή από την Ξάνθη προχώρησε λίγες ώρες πριν την λήξη των μεταγραφών ο πρωτοπόρος αν και νεοφώτιστος στην Α’ Καβάλας Μακεδονικός Αγιάσματος προσθέτοντας στο ρόστερ του ακόμα έναν ακόμα Ξανθιώτη τον Γιάννη Μουξιό από τον Άρη Αβάτου φτάνοντας τον αριθμό των Ξανθιωτων στους 8!

Έτσι μετά τα αδέρφια Βαγγέλη και Άγγελο Μπαμπούρη, Βασίλη Δόντσο, Κώστα Κουτίνη, Ραφαήλ Σαββόγλου, Οδυσσέα Γεωργιάδη και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ Οδυσσέα Παπαστεφάνου η Ξανθιώτικη παρέα ξαναγίνεται οχτάδα με τον Μουξιό στον Μακεδονικό, αφού αποχώρησε νωρίτερα ο Βασίλης Στεπανιάν.

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 30/10/99) σε λίγες ημέρες επιθετικός φέτος δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε με την παρουσία στην κορυφή του Σαμπανίδη και ζήτησε να αποχωρήσει το Άβατο. Πέρσι είχε 5 τέρματα στο πρωτάθλημα. Μπορεί να αγωνιστεί εκτός από σέντερ φορ και στα άκρα ως εξτρέμ αλλά και δεύτερος επιθετικός.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ελπιδες Ξάνθης και συνέχισε στον ΑΠΟΞ και στην Ασπίδα Ξάνθης πριν γίνει κάτοικος Λάρισας μια διετία με τις ακαδημίες της ΑΕΛ και τον Ηρακλή. Στον δεύτερο χρόνο με την ΑΕΛ ξεχώρισε και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 τέρματα. Κατόπιν συνέχισε στον Ηρακλή Λάρισας, στον Αετό Μακρυχωρίου και στην Ελασσόνα.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού Αγιάσματος: Όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να υπογράψεις τον Γιάννη Μουξιό δεν την προσπερνάς. Δεδομένη ποιότητα, προικισμένος τεχνικά, διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Αέρινος ποδοσφαιριστής ικανός να κάνει τη διαφορά. Διαχρονικά στο προσκήνιο με συνεχόμενες παραστάσεις σε εθνικές κατηγορίες. Ψημένος σε επίπεδο πρωταθλητισμού, ανταγωνιστικός και με χαρακτήρα νικητή έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Αναμφίβολα ενισχύει σημαντικά τη μεσοεπιθετική γραμμή του Μακεδονικού Αγιάσματος προερχόμενος από τον Άρη Αβάτου. Καλωσορίζουμε στην ομάδα τον Γιάννη ευχόμενοι καλή χρονιά με επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.