Ελπίδα για το μέλλον η νεολαία! Οκτάχρονο Θρακιωτάκι έφτιαξε ζωγραφιά της ομάδας του χωριού του και όχι του Big5!!!

Όλα τα παιδιά στην Ελλάδα σε αντίθεση με το εξωτερικό που στηρίζουν τις ομάδες της περιοχής τους (κυρίως σε Αγγλία και Γερμανία), υποστηρίζουν τις μεγάλες ομάδες του Big5.

Όλα είπαμε! Γράψτε λάθος, όχι όλα. Σχεδόν όλα.

Υπάρχει ένα παιδί στην Ροδόπη, ο μικρός Παναγιώτης Μεταλλίδης, που αγαπά το ποδόσφαιρο, αγωνίζεται στις ακαδημίες του Σπάρτακου, αλλά μαζί με τους γονείς του είναι φανατικός οπαδός της Αναγέννησης Παγουρίων.

Έτσι, αντί να ζωγραφίσει το σήμα της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ ή του Άρη έφτιαξε αυτό της ομάδας του χωριού του με ένα κύπελλο γράφοντας η «καλύτερη ομάδα στο τοπικό».

Ο 8χρονος Παναγιώτης βρέθηκε και στο τελευταίο αγώνα της πρωτοπόρου Αναγέννησης κόντρα στον Πόντο Κομοτηνής μαζί με την ζωγραφιά του, με τους παίκτες να του αφιερώνουν τα τέρματα της ομάδας.

Μάλιστα, ολόκληρη η ομάδα φωτογραφήθηκε μαζί του με τον προπονητή Μυστριδη να του κάνει πρόταση ώστε σε 3-4 χρόνια να φορέσει σίγουρα την φανέλα που τόσο αγαπά.

Mακάρι τέτοιες ενέργειες να συνεχιστούν και από άλλα παιδιά στην Θράκη και να υποστηρίζουν τις ομάδες της περιοχής τους φορώντας φανέλες αλλά και κάνοντας ζωγραφιές και δημιουργίες για τον Πανθρακικό, τον ΑΟΞ, τον Ορέστη Ορεστιάδας, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Αρη Αβάτου, τον Άρη Πετεινού, την Ελπίδας Σαπών, τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, την Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, την Δόξα Γρατινής, την ΑΕ Διδυμοτείχου, τον Ηρακλή Ζυγού, τον Έβρου Σουφλίου, την Ελπίδα Γενισέας, τον Εχίνο και γενικά τις ομάδες που αποτελούν τον αιμοδότη του θρακιώτικου ποδοσφαίρου και γενικά του θρακιώτικου αθλητισμου.