Super League: Λύτρωση για Άρη και Άκη Μάντζιο με «μπάζερ» και νέα απώλεια στο 90’+ για Πάμπλο Γκαρσία στον Πανσερραϊκό

Ο Άρης τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Πανσερραϊκό, όμως κατάφερε να τον λυγίσει στο 90+7′ με τον Φαμπιάνο να πετυχαίνει το χρυσό γκολ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σουλεϊμάνοβ και να πάρει τη νίκη στο τέλος με 1-0, για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα σχεδόν σε όλο το ματς, όμως ο Πανσερραϊκός αμύνθηκε αρκετά καλά για 80 λεπτά. Στο φινάλε όμως ο Άρης ήταν καταιγιστικός, είχε σωρεία ευκαιρίων με κύριο εκφραστή τον Μορόν που είχε και δοκάρι με δύσκολη κεφαλιά, όμως ο Χοβάν επενέβη όπου χρειάστηκε.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 90+7′, όπου ο Φαμπιάνο λύτρωσε τους κίτρινους και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός είναι στους εννιά, έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (59′ Οντουμπάτζο), Τζούρασεκ (59′ Νταρίντα), Βερστράτε, Πάρδο (66′ Ζαμόρα), Μενέντες (59′ Παναγίδης), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Πηλέας, Πεταυράκης (46′ Μασκανάκης), Αυλωνίτης, Μπέργκστρόμ, Δεληγιαννίδης, Χατζηστραβός (65′ Σοφιανός), Μορέιρα (86′ Θυμιάνης), Στάικος, Μούργος (77′ Ουεντραόγκο), Άλεξιτς (86′ Γούλερι).