Κύπελλο Ελλάδος: Μπήκε κανονικά και ο Πανθρακικός στην κλήρωση όπου αναδείχθηκε ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός! Όλα τα ζευγάρια ως τον τελικό

Η ομάδα του Πανθρακικικού μπήκε και αυτή κανονικά στην κλήρωση για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, απόδειξη ότι έχει καταθέσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση που την αποκλείει από την συνέχεια της διοργάνωσης χρεώνοντάς του ευθυνη για την διακοπή του αγωνα με τον Εθνικό.

Από την στιγμή που υπάρχει εκκρεμοδικεία που θα λυθει στην Επιτροπή Εφέσεων, η ΕΠΟ οπως ήταν υποχρεωμένη, έβαλε κανονικά και τον Πανθρακικό στην κλήρωση. Μάλιστα δημιουργηθηκε ένα απίθανο σενάριο, που θα τον φέρει αντιμέτωπο αν νικήσει στην έφεση, αποκλείσει τον Εθνικό, ακολούθως εντός έδρας τον Γιούχτα, μετά τον Ατρόμητο Αθηνών και μετά επίσης εντός την ΑΕΛ, τον νικητή του ντέρμπι αιωνίων Παναθηναϊκος – Ολυμπιακός.

Αυτό το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι το σημαντικότερο ζευγάρι που αναδείχθηκε από την κλήρωση στη φάση των “16” του Κυπέλλου, όπου οι αγώνες θα είναι διπλοί. Από εκεί και πέρα, ακόμη ένα σπουδαίο ματς που έβγαλε η κληρωτίδα για τους “16” και αυτο είναι το ΑΕΚ-Άρης, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο.

Αν η ΑΕΚ περάσει τον Άρη θα έχει εύκολο πρόγραμμα μέχρι τον τελικό, ενώ αντιθέτως ο νικητής του ζευγαριού των “αιωνίων” όπως προαναφέρθηκε θα πέσει μεν στα προημιτελικά επάνω σε θεωρητικά εύκολο αντίπαλο αλλά στα ημιτελικά πιθανά να πέσει πάνω στον ΠΑΟΚ!Αναλυτικά τα ζευγάρια για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16
ΟΦΗ – Κηφισιά
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Βόλος
ΑΕΚ – Άρης
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός
Ομάδα 2 (Λεβαδειακός ή Αιολικός ή Αναγέννηση Καρδίτσας ή ΠΑΣ Λαμία) – Νίκη Βόλου
Παναιτωλικός – Καλλιθέα
ΑΕ Λάρισα – Ομάδα 1 (Εθνικός ή Πανθρακικός ή Γιούχτας ή Ατρόμητος Αθηνών)