Φώτης Ιωαννίδης: «Θέμα χρόνου να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιους αντιπάλους»

Η Εθνική έκανε μεγάλη προσπάθεια, όμως τελικά ηττήθηκε 1-0 από την Ολλανδία. Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, τόνισε πως είναι θέμα χρόνου η Εθνική να μπορεί να αντιμετωπίζει τέτοιους αντιπάλους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις;

Για το ματς: “Τα δώσαμε όλα όλοι. Το είχαμε δουλέψει, πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά στο τέλος δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Ο αντίπαλος βρήκε γκολ από πέναλτι και κάπως έτσι τελείωσε το ματς”.

Για το κέρδος της Εθνικής: “Είναι θέμα χρόνου να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιους αντιπάλους. Ο καθένας από εμάς ανεβαίνει επίπεδο όταν αντιμετωπίζει τέτοιες ομάδες και τέτοιους παίκτες. Αποκτάμε πολύτιμες εμπειρίες και θα είμαστε πιο δυνατοί”.

Για το πλάνο της Εθνικής: “Ήταν ένα από τα πλάνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρούμε γκολ με οποιοδήποτε τρόπο. Είχαμε τη δυνατότητα, είχαμε τις ευκαιρίες, πήγε όπως το είχαμε υπολογίσει, αλλά δεν σκοράραμε”.

Για το ματς με τη Γαλλία:“Είναι πολύ σημαντικό, θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, θα είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε”.

Για τον κόσμο:“Ήταν το πιο σημαντικό, να τους ακούς να φωνάζουν ‘Ελλάς, Ελλάς”. Μας έδωσε άλλη πνοή’, είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι”.