Α2 Ανδρών: Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς, Πέτρος Πέτρογλου και Γιάννης Χασλαμαΐδης στην προπόνηση της ΑΕ Κομοτηνής

Τρεις σπουδαίες προσωπικότητες της θρακιώτικης πετοσφαίρισης βρέθηκαν στην τελευταια προπονηση της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Ο διεθνής FIVB instructor και προπονητής Εθνικών Ομάδων στην Ασία Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς μαζί με τον Εβρίτη βοηθό του και παλαίμαχο διεθνή παίκτη Πέτρο Πετρογλου βρέθηκαν στην Κομοτηνή καλεσμένοι του προπονητή Σταυρού Καβαρατζη και της Διοίκησης της ΑΕ Κομοτηνης.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν από κοινού προπόνηση υψηλού επιπέδου με την ομάδα της Κομοτηνής και παρουσίασαν τις νέες τάσεις και τακτικές που επικρατούν στην προπόνηση του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ρίγη συγκίνησης επικράτησε και σείστηκε το γήπεδο όταν εμφανίστηκε στην προπόνηση και ο τεράστιος Γιάννης Χασλαμαιδης, η ζωντανή ιστορία της ΑΕ Κομοτηνής, δηλώνοντας «παρών» και στην φετινή πορεία της ομάδας.

«Τόσο ο κος Μιχαήλοβιτς όσο και ο Πετρογλου προς έκπληξη μας μετά το πέρας της προπόνησης μίλησαν με θερμά λόγια για την ποιότητα και την κατάρτηση των παίκτων και για το φετινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας», επισημαίνει ανακοινωση της ΑΕ Κομοτηνής.

«Παίκτες διοίκηση και προπονητής ευχαρίστησαν το προπονητικό κλιμάκιο και τον Γιάννη Χασλαμαιδη και δεσμευτικαν άπαντες ότι θα επαναληφθεί η δραστηριότητα στα πλαίσια της FIVB και σε συνεργασία με τα τμήματα και ειδικότητες του Πανεπιστημίου μας», καταλήγει η ανακοίνωση.