Μάκης Τζάτζος: «Γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια για να επιστρέψει η Ξάνθη στον ποδοσφαιρικό χάρτη» (+videos)

Στην ΕΡΤ3 και τον Κόσμο των Σπορ ήταν καλεσμένος ένας από τους σπουδαιότερους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ, ο Μάκης Τζάτζος, μιλώντας για τα δικά του χρόνια στην ομάδα αλλά και τη νέα προσπάθεια του Ερασιτέχνη.

Για τα ποδοσφαιρικά του χρόνια στον ΑΟΞ: «Είχα την χαρά να έχω πολύ μεγάλους συμπαίκτες (σ.σ. στην Ξάνθη). Παίκτες που έκαναν πολύ μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Πολύ μεγάλοι ονόματα. Μας βοήθησαν πάρα πολύ οι πρώτοι Βραζιλιάνοι στην ομάδα, ο Μαρσέλο και ο Σάντρο. Ήταν πάρα πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές που αυτή την εποχή δεν υπήρχε περίπτωση να έρθουν στην Ελλάδα. Η Ξάνθη μάζευε τότε πάρα πολύ κόσμο και εκπροσωπούσε επάξια όλη τη Θράκη».

Για τη νέα προσπάθεια του ΑΟΞ: «Είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Η Ξάνθη για έναν χρόνο δεν υπήρχε πουθενά. Επαναδραστηριοποιήθηκε ο Ερασιτέχνης. Τα παιδιά που τον τρέχουν κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια αρχικά να λύσουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα και να την ξαναβάλουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ξεκίνησαν από το Β’ τοπικό με καλές προδιαγραφές και στο αγωνιστικό κομμάτι. Προπονητής είναι ο Χρήστος Μαλαδένης, ο Νίκος Κεχαγιάς βοηθάει σαν τεχνικός διευθυντής, ο Παναγιώτης ο Καμαράκης. Παιδιά που έχουν γνώσεις, πέρα από τη διοίκηση που αποτελείται από φιλάθλους της ομάδας που στηρίζουν την ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο».