Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης: Στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο ο Αλεξανδρουπολίτης Τάσος Κούγκουλος με άλλους δύο Έλληνες

Το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ έβαλε τα καλά του. «Ντύθηκε», στολίσθηκε, και υποδέχθηκε από το πρωί της Παρασκευής πολλούς από τους κορυφαίους κολυμβητές και κολυμβήτριες του κόσμου.

Στο κολυμβητήριο αυτό διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας του World Cup και έτσι το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κολυμβητικής κοινότητας στρέφεται για τρεις μέρες στην Ελλάδα.

Στους αγωνες μετέχει και ο κολυμβητής του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης Τάσος Κούγκουλος, ο οποίος στα πρωινά προκριματικά του Σαββάτου κατάφερε να περάσει στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο.

Η ελληνική παρουσία στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος θα είναι μεγάλη. Στα πρωινά προκριματικά ταχύτερος ήταν ο Πίτερ Κέτσε (Νότια Αφρική) με το 24.85, όμως και οι Έλληνες τα πήγαν περίφημα.

Ο Απόστολος Χρήστου πέρασε στον τελικό με την 4η επίδοση, αφού σημείωσε 25.27, ο «δικός μας» Τάσος Κούγκουλος με την 7η επίδοση χάρη στο 25.67 και ο Γιώργος Σπανουδάκης έκλεισε την 8άδα με το 25.68.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18:26 το απόγευμα στο ΟΑΚΑ.