Γ’ Εθνική: Ξανθιώτικο ντέρμπι και εντός έδρας δύσκολα ματς για Πανθρακικό και Ορέστη (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο, με αρκετά σημαντικά παιχνίδια, με ένα τοπικό ντέρμπι της Ξάνθης και εντός έδρας αναμετρήσεις για Πανθρακικό και Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο Πανθρακικός με 10 βαθμούς μετά την αφαίρεση βαθμού μετά την απόφαση της ΕΠΟ για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό, θέλει την πρώτη του εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (9 βαθμοί), σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς που έχει το απόλυτο 3/3. Στον πάγκο θα καθίσει για τελευταία φορά ο Γιώργος Μαραντάς μαζί βέβαια με τον νέο προπονητή Γιώργος Αμανατίδη ο οποίος που θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα με τον οποίο είχε επιτυχίες και ένα πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Δύσκολη αποστολή έχει ο αήττητος Ορεστης Ορεστιάδας (8 βαθμοί) στην έδρα του κόντρα στον πολύ δυνατό Νέστο Χρυσούπολης (13 βαθμούς) του Νίκου Κεχαγιά με τους Εβρίτες του Νίκου Ουσταμπασίδη να θέλουν βαθμό ή βαθμούς ώστε να παραμείνουν μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο Ξανθιώτικο ντέρμπι και πρώτο των δυο ομάδων στην ιστορία τους στην Γ’ Εθνική, ο Άρης Αβατου (8 βαθμοί) στην Φελώνη υποδέχεται τον Άρη Πετεινού (3 βαθμοί) με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς αφού στοχεύουν στην παραμονή.

Από τα υπόλοιπα ματς η Καβάλα στην Χαλκιδική θα αντιμετωπίσει την Χανιώτη και ο Θερμαικός θα φιλοξενήσει το Παραλίμνιο με το πρόγραμμα να έχει ακόμα τις συναντήσεις Αναγέννηση Επανομής – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας, Αετός Βαρβάρας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου, ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Δόξα Δράμας και Βέροια – Νίκη Ευκαρπίας.

Το πρόγραμμα (6η αγωνιστική, Σάββατο 14/10, 16:00)
Αναγέννηση Επανομής – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας
Πανθρακικός – Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας
Αετός Βαρβάρας – Κεραυνός Αγγελοχωρίου
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Δόξα Δράμας
Άρης Αβάτου – Άρης Πετεινού
Ορέστης Ορεστιάδας – Νέστος Χρυσούπολης
Θερμαϊκός Θέρμης – Απόλλων Παραλιμνίου
ΑΟ Χανιώτης – ΑΟ Καβάλα
Βέροια – Νίκη Ευκαρπίας