Γ’ Εθνική: Επιτέλους ο Πανθρακικός έσπασε το… ρόδι στην έδρα του κόντρα στον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη μπροστά στους φιλάθλους του κερδίζοντας 2-0 την μαχητική ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Με τον νέο προπονητή Γιώργο Αμανατίδη στον πάγκο οι πράσινοι έπαιξαν μέτριο ποδόσφαιρο στο α ημίχρονο ενώ είχαν την ατυχία στο 27ο λεπτό να χάσουν τον Βασίλη Αντωνιάδη καθώς σε ένα σκληρό λάκτισμα από αντίπαλο ο παίκτης του Πανθρακικού σωριάστηκε στο έδαφος σφάζοντας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε γύψος καθώς έσπασε τον αστράγαλο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ,πήραν ποιο δυνατά αποφασισμένοι για την νίκη και στο 57ο λεπτό από αριστερό ο Γκουτζίδης έπιασε ένα ωραίο σουτ έδιωξε πρόστιμα ο Τεντζέρης και ο Παυλίδης με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 71′ ανατροπή του Κωσταρέλη από Γιαννούση ο διαιτητής που ήταν δίπλα έδωσε το καθαρό πέναλτι και ο Βάσκος διαμόρφωσε το 2-0 με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα για φέτος.

Στο 80′ καλό φάουλ του Βέλη Χακάν έδιωξε σωτήρια ο Τεντζέρης, στο 88ο λεπτό η κεφαλιά του Εντόκου πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 89′ πολύ καλό σουτ από τον Παυλίδη ο Τεντζέρης σε κόρνερ από την γωνία του.

Διαιτητές οι Δραμινοί Γκαϊδατζής, Χατζηνάκος και Παυλίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Παϊτέρης, Καλογρανάς (82′ Σμαλής) Λαρέα, Χακάν (82′ Μανίσογλου), Κωσταρέλης, Σίλβα, Γιαννακιτσίδης (60′ Στοΐνοβιτς), Πεχλιβανόπουλος, Αντωνιάδης (31′ Παυλίδης), Βάσκος, Γκουτσίδης (82′ Μπρούνο).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Γιαννουύσης, Νικολαΐδης, Λαγόντζος, Βασιλείου, Κωστίκος, (67′ Εντουκού) Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Κίζυλης, Τεμερτζόγλου (67′ Κανέλης), Μαρμαρίδης.