Γ’ Εθνική: Επέστρεψε με φόρα ο Ορέστης ξεσηκώνοντας τους 2.000 φιλάθλους του και τερματίζοντας το αήττητο του Νέστου

Ασταμάτητος μοιάζει ο Ορέστης Ορεστιάδας που συνεχίζει να εντυπωσιάζει από το περσινό πρωτάθλημα επικρατώντας και του δυνατού Νέστου Χρυσούπολης με 2-0 κάνοντας ένα εντυπωσιακό αήττητο ξεκίνημα στην επιστροφή του στην Γ’ Εθνική μετά από 25 χρόνια.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη σε ένα κατάμεστο ΔΑΚ Ορεστιάδας μπροστά σε 2000 κόσμο με όπλο την άμυνα της σε ένα ακόμα ματς (3 γκολ, 2η καλύτερη) δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον δυνατό Νέστο Χρυσούπολης του Νίκου Κεχαγιά και με γκολ του Ανδρεάδη και του εκπληκτικού Πασχαλίδη που σκόραρε το τέταρτο τερμα του στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ορέστη μπήκε πιο δυναμικά και απείλησε με σουτ εκτός περιοχής του Οτέμπερη το οποίο έφυγε λίγο άουτ. Και ενώ τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση ο Κώστας Ανδρεάδης στο 33′ με μία ατομική ενέργεια από τα δεξιά σύγκλινε προς τα μέσα και με ένα πολύ όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας γράφοντας το 1-0 ξεσηκώνοντας τους φίλους του Ορέστη.

Ο MVP της αναμέτρησης ο Ανδρεάδης κόντρα στην πρώην ομάδα του, με το ξεκίνημα του ημιχρόνου στο 49′ έκανε ακόμα μία όμορφη κούρσα από τα δεξιά έδωσε πάσα στον killer Δημήτρη Πασχαλίδη ο οποίος με προβολή έγραψε το 2-0.

Το τέλος της αναμέτρησης τους βρήκε να πανηγυρίζουν την τρίτη τους νίκη σε πέντε αγώνες κάνοντας το 2/2 στην Ορεστιάδα πανηγυρίζοντας μετά με τους 2000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Με την τρίτη νίικη του στο πρωτάθλημα ο Ορεστης έφτασε τους 11 βαθμούς και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στο εξ ‘αναβολής παιχνίδι εναντίον του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας στην έδρα μας θέλει νέα νίκη ώστε να περάσει μόνος τρίτος ξεπερνώντας τον σημερινό αντίπαλό του Νέστο που έμεινε στους 13 βαθμούς.

Διαιτητές οι ξανθιώτες Τσοπουλίδης, Εμίν Κεχαγιά και Τόσκας.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λογαράς, Πεταλωτής, Λιάνας, Τσιεγγελίδης, Θεμελής (90′ Ασπιώτης), Σταματόπουλος, Λαζαρίδης, Πασχαλίδης (92′ Σπυρόπουλος), Ανδρεάδης, Οτέμπερης (92′ Παναγιωτόπουλος).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Μούτσα, Μπατσαράς, Σιδηρόπουλος, Κασμερίδης, Τορομανίδης, Τανζού, Γκατσολάρι, Σέα, Κούκολης, Ράνος, Οκάν.