ΕΠΣ Ξάνθης: Φιλική νίκη με 11-2 του ΑΟΞ επί της Κεντητής στα γήπεδα του «Σαλέ» στα Πηγάδια

Φιλική νίκη του ΑΟΞ με 11-2 απέναντι στην Κεντητή είχαμε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, ποδοσφαιρική, με θεατές πολλά παιδιά των ακαδημιών που γέμισαν τους χώρους του Le Chalet.

Ο κόουτς του ΑΟΞ Χρήστος Μαλαδένης δοκίμασε σχήματα αλλά παράλληλα έδωσε χώρο και χρόνο στους ποδοσφαιριστές να αναπτύξουν επιθετικές αρετές.

Σκόραραν οι νεοφερμένοι Μελισσόπουλος και Κουτσομιχάλης που αμέσως με την εμπειρία τους μπήκαν στο αγωνιστικό κλίμα του συλλόγου ενώ επέστρεψε με τέρματα μετά την ίωση του και ο Λαζαρίδης. Επίσης σκόραραν παίκτες όπως ο Ανηπαρόπουλος, ο Βαγγέλης Μαλαδένης, ο Δάγκας , ο Μιχάλης Μαλαδένης και ο Μπουρλόγλου.

«Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει όσους φιλάθλους βρέθηκαν στην φιλική αναμέτρηση αλλά και την Κεντητή για την παρουσία της. Ευχόμαστε να πετύχει τους αγωνιστικούς της στόχους στην κατηγορία μας», αναφέρει σε σχετική ενημέρωση ο ΑΟΞ.

Για την ιστορία, ο ΑΟΞ αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον Αραμπατζή, στα στόπερ τους Μοσχίδη και Παππά, μπακ τους Ανηπαρόπουλο και Μιχάλη Μαλαδένη, στον άξονα τους Κρυστάλλη, Πουτακίδη και Κουτσομιχάλη, άκρα τους Ραφαήλ Μαλαδένη και Αποστολίδη με σέντερ-φορ τον Μελισσόπουλο. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή ολοι όσοι ήταν στην διάθεση του Πηγαδιώτη τεχνικού.