Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο Μπάμπη Σάκαρη ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Γιώργος Αμανατίδης

Προπονητής του Πανθρακικού με κάθε επισημότητα είναι ο 49χρονος Γιώργος Αμανατίδης, καθώς ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου από τον πρόεδρο Μπάμπη Σάκαρη.

Ο έμπειρος τεχνικός κέρδισε την άνοδο με τον Μακεδονικό από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, ενώ είχε προηγηθεί μια επιτυχημένη τριετία στον πάγκο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα (2018/19 στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας και 2020/21 στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής).

H ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Αμανατίδη.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου μας και μέσα από τη συζήτηση αποδείχθηκε πως υπάρχει κοινή φιλοσοφία για την πρόοδο του συλλόγου.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας οδήγησε τον Μακεδονικό την σεζόν 21/22 στην άνοδο στην Super League 2 μετά από 32 χρόνια, όπου την οδήγησε σταθερά σχεδόν μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν (22/23) ενώ είχε προηγηθεί μια επιτυχημένη τριετία στον πάγκο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα (2018/19 στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας και 2020/21 στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής), τερματίζοντας μία σεζόν στη δεύτερη θέση και καταγράφοντας μία συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας (2018/19).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώργο Αμανατίδη στη μεγάλη Πανθρακική οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».